Do Mexika už to nemusíte mať tak ďaleko

Chcete sa podieľať na rozvoji sietí našich reštaurácií?

Sme sieť mexických reštaurácií typu fast casual, založená na autentickom a chutnom jedle, mladom a energetickom kolektíve, moderných technológiách a úsmevu zdarma.

Držíme sa toho, že mexická kuchyňa je vďaka svojej vyváženosti jednou z najzdravších a najvýživnejších na svete a preto používame zásadne autentické, čerstvé a kvalitné suroviny. Všetko varíme od základu podľa vlastných receptúr, jedine tak sa totiž dá docieliť tá správna chuť a pôžitok.

Našimi ideálnymi zákazníkmi sú produktívni a zcestovaní ľudia, ktorí si uvedomujú dôležitosť kvalitného jedla a premýšľajú nad tým, čo je pre ich výživu správne.

Naplno sa snažíme podporiť záujem o zdravé a výživné jedlo, rovnako tak ako ľudia, ktorí sa rozhodli nejesť mäso, či mliečne výrobky.

Možná je i pro vás důležité se cítit jako v rodinné firmě

Oleh Telička

franšízant Hradec Králové

La Familia

Prečo sa stať členom našej mexickej rodiny a prevádzkovať franžízy?

MÔŽETE SA NA NÁS SPOĽAHNÚŤ

Pomôžeme vám reštauráciu rozbehnúť presne ako by sme ju otvárali sami a nastolíme správnu firemnú kultúru a všetky procesy. Vyberieme vám na začiatku správnych zamestnancov a naučíme vás ich do budúcna rozpoznať a oceniť. Vyškolíme vašich zamestnancov tak, aby od začiatku dodržovali naše štandardy a chápali, ako sa k zákazníkom chovať a ako má naše jedla nie len chutiť, ale aj vyzerať.

KEDYKOĽVEK VÁM POMôžEME

Budeme vám nablízku, nech sa deje čo sa deje. Vďaka našim predchádzajúcim skúsenostiam už vieme veľa rôznych „ohňov“ a postupne to naučíme i vás.

POMôŽEME ZAISTIŤ FINANCOVANIE

Každému záujemcovi o prevádzkovanie nášho franšízového konceptu sme schopní pomôcť so založením firmy a následnom financovaní budúcej pobočky za veľmi výhodných podmienok. Hladký štart rovná sa hladký priebeh.

ZÁLEŽÍ NÁM NA VÝSLEDKOCH

Sme v tom od začiatku s vami a dobre vieme, že v niektorých lokalitách rozbehnutie trvá dlhšie než v iných. Presne preto máme nastavené franžízové poplatky tak, aby bolo vaše podnikanie zdravé a fungovalo ako má. Ak nezarobíte vy, neúčtujeme si nič ani my. Musíme si byť rovnocennými partnermi, kedy obom stranám záleží na spokojnosti zákazníkov a čiernych čísel na konci mesiaca. Vieme vaše podnikanie analyzovať a nájsť možnosti ako ich ešte viac zefektívniť.

MEXICKÁ KUCHŇA JE NÁVYKOVÁ

Presne vďaka návyku na kvalitnom a rýchlom jedle sa zrodil celý koncept Los Capolitos. Raz sme ochutnali a už sme nemohli inak. Poznali sme, že rýchle jedlo nemusí byť len nezdravé a veľmi sme si to obľúbili. Veríme, že keď naše jedlo ochutnáte, aj vy si rýchlo vytvoríte návyk, ktorý bude nie len zdravý, ale zároveň chutný a vaša túžba po jeho rozšírení bude mať vďaka tomu veľký potenciál.

TYPY PREVÁDZOK

Pomôžeme vám s výberom toho pravého priestoru.

Na rušnej ulici

STREET BISTRO

Základné požiadavky:

– Umiestnenie v centru mesta, či inej veľmi frekventovanej lokalite, priestor pre zákazníka a wc min. 70 m2

– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m 2

– Veľké výlohy do ulice s pekným vstupom do interiéru

– Ideálne predom skolaudované na reštauráciu s odpovedajúcim zázemím (wc, sklad,..)

– Technické zázemie – ohrev vody, prívod plyny a elektriny 220-380V, VZT, popr. klimatizácia

– Dostupnosť MHD a iných verejných prostriedkov

– Možnosť vonkajšej záhradky, súkromného parkovania, skladové zázemie (sklep..)

Počet zákazníkov / hod

60

Zamestnancov

5

Plocha

100-200m²

V obchodnom centre

FOOD COURT

Základné požiadavky:

– Umiestnenie v atraktívnom a navštevovanom OC s dobrou možnosťou parkovania

– Priechodnosť centra: min. 8 000 ľudí denne

– Jednotka je súčasťou foodcourtu pre min. 150 ľudí

– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m2

– Výdajný priestor min. 15 m2

– Technické zázemie – ohrev vody, prívod plyny a elektriny 220-380V, VZT, popr. klimatizácia

– Dobré zázemie jednotky z hľadiska OC

– WC pre zamestnancov (ak nie je súčasťou jednotky)

– Blízkosť zásobovacích rámp a kontajnerov

Počet zákazníkov / hod

60

Zamestnancov

3

Area

45-60m²

Kdekoľvek

TAKE AWAY BISTRO

Základné požiadavky:

– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m32

– Priestor pre zákazníkov min. 20 m2

– Ideálne skolaudované na reštauráciu

– Technické zázemie- ohrev vody, prívod plynu a elektriny 220-380V, VZT (v prípade možnosti centrálnej kuchyne a viac prevádzok vo väčších mestách nie je nutné mať prívod plynu a VZT na úrovni štandardnej kuchyne)

– Možnosť vonkajšej záhradky, súkromného parkovania

– Dostupnosť MHD a iných verejných prostriedkov

– Skladové zázemie

Počet zákazníkov / hod

30

Zamestnancov

2

Area

50-80m²

LA FILOSOFÍA

Autenticita. Chutnosť. Férovosť. Kvalita. Ochota. Priateľskosť. Profesionalita. Vernosť. Ústretovosť. Záujem.
Dopriavame našim zákazníkom ľahké úteky do Mexika z reality všedného dňa.
Vytvárame uvoľnenú a priateľskú atmosféru pre každého. Vieme rozveseliť deň a kvalitne uspokojiť hlad.
Servírujeme len to, čo pripravíme s láskou a nadšením.
Nebojíme sa vtipkovať, byť sami sebou a nehráme sa na roboty so štyrmi naučenými vetami. Pristupujeme ku každému zákazníkovi individuálne a s úsmevom. Vždy robíme len to najlepšie, čo vieme alebo sme schopní ponúknuť. Keď niečo nemáme alebo pokazíme, vieme sa s pokorou ospravedlniť a situáciu otočiť..
Udržujeme v pracovnom kolektíve rodinnú atmosféru.
Každého člena tímu vypočujeme, pomáhame a to rovnaké čakáme aj od neho. Každá pobočka má svoju La Familia, kde naozaj fungujeme ako jedna veľká rodina, pomáhame si, doplňujeme sa a vieme usporiadať kvalitný mejdan. Vedieme pravidelné školenia a porady, aby sme si boli istí, že všetci pracujú jak majú a zároveň u nás pracujú radi a záleží im na tom.
Vážime si stálych hosťov.
Vieme im to dať najavo, často sa stávajú našimi priateľmi a nás potom práca baví o to viac.
Nikdy nezľavíme zo svojich štandardov.
Naopak, vždy ich budeme stále zvyšovať.

Honza a Michal Kapolkovi

Zakladatelia Los Capolitos