Do Mexika už to nemusíte mať tak ďaleko
Chcete sa podieľať na rozvoji sietí našich reštaurácií?
Sme sieť mexických reštaurácií typu fast casual, založená na autentickom a chutnom jedle, mladom a energetickom kolektíve, moderných technológiách a úsmevu zdarma.
Držíme sa toho, že mexická kuchyňa je vďaka svojej vyváženosti jednou z najzdravších a najvýživnejších na svete a preto používame zásadne autentické, čerstvé a kvalitné suroviny. Všetko varíme od základu podľa vlastných receptúr, jedine tak sa totiž dá docieliť tá správna chuť a pôžitok.
Našimi ideálnymi zákazníkmi sú produktívni a zcestovaní ľudia, ktorí si uvedomujú dôležitosť kvalitného jedla a premýšľajú nad tým, čo je pre ich výživu správne.
Naplno sa snažíme podporiť záujem o zdravé a výživné jedlo, rovnako tak ako ľudia, ktorí sa rozhodli nejesť mäso, či mliečne výrobky.
Možná je i pro vás důležité se cítit jako v rodinné firmě
Oleh Telička
franšízant Hradec Králové
La Familia
Prečo sa stať členom našej mexickej rodiny a prevádzkovať franžízy?
TYPY PREVÁDZOK
Pomôžeme vám s výberom toho pravého priestoru.
Na rušnej ulici
STREET BISTRO
Základné požiadavky:
– Umiestnenie v centru mesta, či inej veľmi frekventovanej lokalite, priestor pre zákazníka a wc min. 70 m2
– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m 2
– Veľké výlohy do ulice s pekným vstupom do interiéru
– Ideálne predom skolaudované na reštauráciu s odpovedajúcim zázemím (wc, sklad,..)
– Technické zázemie – ohrev vody, prívod plyny a elektriny 220-380V, VZT, popr. klimatizácia
– Dostupnosť MHD a iných verejných prostriedkov
– Možnosť vonkajšej záhradky, súkromného parkovania, skladové zázemie (sklep..)
Počet zákazníkov / hod
60
Zamestnancov
5
Plocha
100-200m²
V obchodnom centre
FOOD COURT
Základné požiadavky:
– Umiestnenie v atraktívnom a navštevovanom OC s dobrou možnosťou parkovania
– Priechodnosť centra: min. 8 000 ľudí denne
– Jednotka je súčasťou foodcourtu pre min. 150 ľudí
– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m2
– Výdajný priestor min. 15 m2
– Technické zázemie – ohrev vody, prívod plyny a elektriny 220-380V, VZT, popr. klimatizácia
– Dobré zázemie jednotky z hľadiska OC
– WC pre zamestnancov (ak nie je súčasťou jednotky)
– Blízkosť zásobovacích rámp a kontajnerov
Počet zákazníkov / hod
60
Zamestnancov
3
Area
45-60m²
Kdekoľvek
TAKE AWAY BISTRO
Základné požiadavky:
– Priestor na kuchyňu a zázemie min. 30 m32
– Priestor pre zákazníkov min. 20 m2
– Ideálne skolaudované na reštauráciu
– Technické zázemie- ohrev vody, prívod plynu a elektriny 220-380V, VZT (v prípade možnosti centrálnej kuchyne a viac prevádzok vo väčších mestách nie je nutné mať prívod plynu a VZT na úrovni štandardnej kuchyne)
– Možnosť vonkajšej záhradky, súkromného parkovania
– Dostupnosť MHD a iných verejných prostriedkov
– Skladové zázemie
Počet zákazníkov / hod
30
Zamestnancov
2
Area
50-80m²